INSCRIPCIONS ESPAI CERÀMICA CREATIVA

L’espai de la Terracotta Biennal està destinada a l’exposició i a la venda de ceràmica creativa, contemporània. Les peces o composicions ceràmiques han de ser úniques i originals. L’objectiu és marcar els límits entre l’artesania i l’art, en què, mentre que l’artesania va lligada a la producció en sèrie d’objectes utilitaris, l’art crea peces úniques, generalment acompanyades d’un discurs conceptual, marcant les tendències creatives en ceràmica i nous conceptes estètics per crear ambients únics i exclusius.

La Terracotta Biennal és un esdeveniment firal, cultural, artístic i artesanal de ceràmica al sud d'Europa, que té per objectiu millorar l'apreciació i percepció de la ceràmica dins la societat, apropar cada cop més la ceràmica a altres sectors econòmics potencials (disseny, interiorisme, jardineria, arquitectura, gastronomia,...) i dignificar l'art ceràmic com a professió i de mostrar un futur prometedor a les noves generacions amb la formació professional, així com també promocionar la ciutat de la Bisbal d’Empordà com a ciutat ceramista.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal, el Terracotta Museu i l’Associació de Ceramistes de la Bisbal d’Empordà us anunciem la primera/segona edició de la TERRACOTTA BIENNAL, que es realitzarà a la Bisbal d’Empordà els dies 18 al 20 d’octubre de 2024

 

2º TERRACOTTA BIENNAL. ESPAI DE CERÁMICA CREATIVA

 Sector: Ceràmica creativa i artística.

Edició: 2ona

Periodicitat: biennal

Dates: 18, 19 i 20 d’Octubre de 2024

Horari: divendres de 16 a 20h i dissabte i diumenge de 10 a 20 h.

Lloc: Terracotta Museu

Participants: 25 expositors.

Activitats complementaries previstes:

  • L’edició del 2024 té com a temàtica la CERÀMICA I L’ARQUITECTURA. Les activitats previstes seran les de debats, demostracions i conferències vinculades amb aquesta relació.

Organitza: Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i Terracotta Museu

Col·labora: Associació de Ceramistes de la Bisbal.