Col·laboradors Ceràmica i Arquitectura

Espais

Espai expositor

La Biennal ceràmica tindrà un espai expositor ubicat als exteriors del museu, destinat als professionals del sector de la ceràmica, galeries, revistes especialitzades, editorials i institucions vinculades a la ceràmica. 

Amb 25 expositors que mostraran peces de producció pròpia, remarcant la qualitat i l'ànima exclusiva de cada productor, un espai expositor per mostrar l'art ceràmic de zona, d’altres parts de Catalunya i sud de França.

Amb la intenció de fomentar la connexió amb altres sectors com l'interiorisme, l'arquitectura, el disseny l’hosteleria i la jardineria. Un espai de venta per crear sinergies i fer nous contactes.

Amb l'acolliment del Terracotta Museu gaudirem d’exposicions, trobades professionals, performances, activitats lúdiques, visites guiades ...

Dies: 17, 18 i 19 d'octubre de 2024 

Horari: Divendres tarda de 16:00-22:00h, dissabte de 10:00-22:00h i diumenge 10:00-19:00h.

Lloc: Terracotta Museu.

 

Ceràmica i Arquitectura- Col·laboradors

 

Terracotta biennal Ànima de terra i flama, un esdeveniment que comença amb el ferm propòsit d'interconnectar el hub creatiu del sector ceràmic català, Amb la ceràmica i l'arquitectura ceràmica com a punt central del debat, les ponències i les experiències compartides donen cita a investigadors i creadors. Per mostrar la ceràmica en l'àmbit d'arquitectura i peça artística única.